Leírás
A héj nélküli tökmag könnyen emészthető, gyors felszívódású növényi fehérjeforrás. Amellett, hogy egy ízletes finomság, a magjában található számos vitamin- és ásványi anyagnak köszönhetően egészségünkre is jótékony hatással bír.
Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek: A-, B1-, B2-, B6-, D-, E-, F-, K- vitamin, szelén, cink, nátrium, kalcium, magnézium, vas, réz, foszfor, mangán, kálium
Telítetlen zsírsavak: omega-3-, omega-6-, omega-9-zsírsav
Hogyan fogyasszuk: Egyaránt egészséges, tápláló és ízletes nassolnivaló a “tökmagok” számára, az egészségtudatos táplálkozásukba tökéletesen beilleszthető! Kisebb-nagyobb tökmagok egyaránt imádni fogják!
papaadrika –
Nagyon szeretem. Friss, megunhatatlan ropogtatnivaló.